Καμπαγιάννης: Η ταύτιση της υπεράσπισης δικαιωμάτων με την υπεράσπιση της τρομοκρατίας δεν πείθει πια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμπαγιάννης: Η ταύτιση της υπεράσπισης δικαιωμάτων με την υπεράσπιση της τρομοκρατίας δεν πείθει πια

SHARE THIS

«Ας προσέξει ο πρωθυπουργός γιατί αν πεθάνει ο Κουφοντίνας, θα περάσει από την χορεία των θυμάτων στη χορεία των θυτών»

«Βρισκόμαστε μπροστά σε σχέδιο. Η αντιτρομοκρατική αυτή τη στιγμή φροντίζει για τη διαιώνιση και αυτοσυντήρησή της» τόνισε στο Κόκκινο ο αγωνιζόμενος δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης.

«Γι’ αυτό πρέπει να τελειώσει άμεσα αυτή τη ιστορία. Να δοθεί κάτι στην συνάδελφό μας την Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία δίνει υπεράνθρωπο αγώνα, για να πάει στον κρατούμενο και να του πει ότι μπορεί να σταματήσει».

«Τα επιχειρήματα που επικαλείται η κ. Νικολάου είναι όλα ψέματα» υπογράμμισε μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη.

«Ο κρατούμενος άρχισε την απεργία πείνας ακριβώς επειδή παραβιάστηκε ο νόμος, ο ίδιος νόμος που είχε φωτογραφικά θεσπιστεί για τη δυσμενή του μεταχείριση.

Τα έγγραφα που ψευδώς αναφέρει ότι έδωσε η κ. Νικολάου τα έδωσε αφού είχαν ήδη περάσει 40 μέρες απεργίας πείνας! Και η απόφαση της Επιτροπής Μεταγωγών που επιδόθηκε κατόπιν εορτής είναι απλώς μια σφραγίδα χωρίς σκεπτικό. Ψεύδος είναι και ο ισχυρισμός που επιστρατεύθηκε από την κ. Νικολάου ότι το 2015, ο Κουφοντίνας έκανε απεργία για να μην πάει στον Κορυδαλλό.

Η πραγματικότητα είναι ότι αρνήθηκε να πάει στα VIP κελιά μαζί με τον Τσοχατζόπουλο».

Καλώντας στη νέα συγκέντρωση που καλεί η πρωτοβουλία δικηγόρων και νομικών στις 6 στο Σύνταγμα, ο Θανάσης Καμπαγιάνης τόνισε ότι όταν οι θεσμικοί φορείς δεν ακούνε, είναι η ώρα να μιλήσουν οι πολίτες.

«Η υπεράσπιση δικαιώματος δεν είναι υπεράσπιση της τρομοκρατίας. Οσο κι αν προσπαθούν να το περάσουν στον κόσμο, δεν πείθουν πια κανέναν νοήμονα πολίτη».

 

Exit mobile version