Ο συλλογικός αγώνας απέτρεψε ακόμα 3 πλειστηριασμούς με κινητοποίηση στη «doValue»
EUROKINISSI/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συλλογικός αγώνας απέτρεψε ακόμα 3 πλειστηριασμούς με κινητοποίηση στη «doValue»

SHARE THIS

Με κινητοποίηση που είχε προηγηθεί νωρίτερα, οι πλειστηριασμοί που παρεμποδίστηκαν σήμερα έφτασαν τους 7.

Νέο «μπλόκο» σε ακόμα 3 περιπτώσεις σπιτιών που ήταν έτοιμα να βγουν στο «σφυρί» έβαλαν νωρίτερα σήμερα (21/6)  αλληλέγγυοι, φορείς και σωματεία, μετά από κάλεσμα της Επιτροπής του ΠΑΜΕ ενάντια στο τσουνάμι πλειστηριασμών που πλήττει τα νοικοκυριά.

Με δυναμική κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της «doValue», οι αλληλέγγυοι επεδίωξαν και πέτυχαν να γίνει συμφωνία για διαδικασία διευθέτησης τις επόμενες ημέρες, με όρους που να μπορούν οι οφειλέτες να πληρώσουν το χρέος τους, για 3 περιπτώσεις σπιτιών που αφορούν σε εργαζόμενους στους δήμους Καισαριανής και Ηλιούπολης, όπως αναφέρει το 902.gr.

«Ο αγώνας είναι μακρύς, συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά και μετά τις εκλογές που θα ενταθεί η αντιλαϊκή επίθεση που μόνο οργανωμένος ο λαός μπορεί να αντιμετωπίσει, με όπλο την λαϊκή αλληλεγγύη, την οργάνωση στους χώρους εργασίας, στις γειτονιές κλπ.» τόνισε ο Βάλσαμος Συρίγος, εκ μέρους της Επιτροπής του ΠΑΜΕ ενάντια τους πλειστηριασμούς, ενημερώνοντας τους συγκεντρωμένους έξω από την «doValue», για τα αποτελέσματα της συνάντησης, με το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» να δονεί την ατμόσφαιρα.

Στην κινητοποίηση στη «doValue» συμμετείχαν το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης, σωματεία συνταξιούχων και φορείς των δήμων Καισαριανής και Ηλιούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε επιτευχθεί αποτροπή πλειστηριασμών ακόμα 4 σπιτιών, μετά από κινητοποίηση που έγινε και στην «Intrum» στην Αθήνα, ύστερα από κάλεσμα της Επιτροπής του ΠΑΜΕ ενάντια τους πλειστηριασμούς, σωματείων και φορέων.

 

Exit mobile version