«Μπλόκο» σε 10 πλειστηριασμούς έβαλαν χθες οι αγωνιστικές παρεμβάσεις & κινητοποιήσεις
EURONIKISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπλόκο» σε 10 πλειστηριασμούς έβαλαν χθες οι αγωνιστικές παρεμβάσεις & κινητοποιήσεις

SHARE THIS

«Η κάθε γειτονιά θα γίνει κάστρο του αγώνα. Ισχυρό λαϊκό κίνημα, ισχυρή αντίσταση στις γειτονιές, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Τα σπίτια του λαού, τα σώζει ο λαός. Αυτό επισφράγισαν για ακόμη μία φορά χθες φορείς και σωματεία με τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις έξω από τις εταιρείες «dovalue» και «Cepal», στην Αθήνα.

Δέκα πλειστηριασμούς μπλόκαραν χθες με τις δυναμικές παρεμβάσεις που πραγματοποίησαν Συνδικάτα, μαζικοί φορείς, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ και Φοιτητικοί Σύλλογοι στην «dovalue» στην Καλλιθέα και νωρίτερα στη «Cepal» στη Λεωφόρο Συγγρού, στην Αθήνα, όπως δημοσιεύει το 902.gr.

«Η σημαντική συμμετοχή του κόσμου σήμερα εδώ» τόνισε ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ,«είναι αυτή που νικά την αδιαλλαξία των τραπεζικών ομίλων και των Fund, που νικά την πολιτική των κυβερνήσεων, οι οποίες θέλουν να παραδοθούν τα σπίτια του λαού στα κοράκια. Έτσι -συνέχισε ο ομιλητής- θα σπάσει ο νόμος που επιθυμεί να περάσει η περιουσία του λαού στα χέρια των λίγων. Συνεχίζουμε τον αγώνα. Η πολιτική αυτή που θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα μετά τις εκλογές, θέλει 700.000 οικογένειες να είναι στο έλεος των τραπεζικών ομίλων. Δεν θα καταφέρει πολλά αποτελέσματα, γιατί ο λαός θα σώσει τον λαό».

«Η κάθε γειτονιά -υπογράμμισε ο Β. Συρίγος- θα γίνει κάστρο του αγώνα. Η αλληλεγγύη θα νικήσει αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Να πηγαίνει ο καθένας μόνος του και να διαπραγματεύεται εκτεθειμένος στα κοράκια. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ισχυρό λαϊκό κίνημα, ισχυρή αντίσταση στις γειτονιές, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», κατέληξε ο Β. Συρίγος, με τους συγκεντρωμένους να βροντοφωνάζουν, «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Exit mobile version