Καραϊβάζ: «Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα», λέει συνδικαλιστής αστυνομικός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραϊβάζ: «Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα», λέει συνδικαλιστής αστυνομικός

SHARE THIS

«Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα. Θέλησαν να του κλείσουν το στόμα»

«Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα. Θέλησαν να του κλείσουν το στόμα», δήλωσε στο MEGA, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ παράλληλα τόνισε πως «εάν δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια, πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου».

«Έχουμε ένα στυγερό έγκλημα το οποίο δείχνει ότι δεν ήθελαν να γλιτώσει ο Καραϊβάζ. Το ρίσκο που πήραν οι δολοφόνοι είναι αυτό που θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ατού της αστυνομίας είναι ότι υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και κάμερες. Τις περισσότερες φορές οι πληρωμένοι δολοφόνοι έρχονται από το εξωτερικό. Μπορεί να πήραν εντολή ότι θα πληρωθούν μόνο αν φύγει από τη ζωή το θύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Καλλιακμάνης, συνεχίζοντας ως εξής:

«Η Αστυνομία παίρνει προσωπικά όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με στυγερά εγκλήματα. Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν φίλος με πολλούς συναδέλφους. Έχει φίλους στην Ελληνική Αστυνομία. Αλλά ήταν ένα κλειστό παιδί. Δεν μιλούσε ποτέ για τη δουλειά του. Ο Γιώργος δεν φοβόταν για τίποτα. Ούτε στην οικογένειά του είπε ποτέ ότι εκβιάστηκε ή απειλήθηκε».

Exit mobile version