Καραμίχος για Χαραλαμπόπουλο: Μπράβο του! Αυτό που δεν έκανε το ΥΠΠΟ το έκαναν οι καλλιτέχνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραμίχος για Χαραλαμπόπουλο: Μπράβο του! Αυτό που δεν έκανε το ΥΠΠΟ το έκαναν οι καλλιτέχνες

SHARE THIS

«Το πρώτο που με έπιασε ήταν αηδία και το δεύτερο θλίψη γιατί το Υπουργείο Πολιτισμού δεν έκανε καμία δήλωση απολύτως, σαν να μη συνέβη ποτέ! Το ίδιο έκανε και στο θέμα του Λιγνάδη, δεν πήρε καμία θέση».

Την αποθέωση από τους χρήστες του διαδικτύου γνώρισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε να αρχίσει η παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στην οποία πρωταγωνιστούσε, αν δεν έφευγε από το κοινό η Σάσα Σταμάτη.

Την αμέριστη στήριξη στην απόφαση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, εξέφρασαν πολλοί άνθρωποι της τέχνης, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος τοποθετήθηκε και για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη, ενώ ήταν λάβρος και κατά του υπουργείο Πολιτισμού.

«Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αυτό που δεν έκανε το υπουργείο Πολιτισμού στην Ελλάδα, το έκαναν οι καλλιτέχνες. Δυστυχώς το υπουργείο πολιτισμού δεν πήρε καμία θέση από την αρχή, ότι είναι ανεπίτρεπτο να σταματάει μια παράσταση γιατί κάποιος αισθάνθηκε θιγμένος.», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός συμπληρώνοντας σε σχέση με όσα έγιναν με την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου:

«Το πρώτο που με έπιασε ήταν αηδία και το δεύτερο θλίψη γιατί το υπουργείο Πολιτισμού δεν έκανε καμία δήλωση απολύτως, σα να μη συνέβη ποτέ! Το ίδιο έκανε και στο θέμα του Λιγνάδη, δεν πήρε καμία θέση».

Τα σχόλια στα social media είναι διθυραμβικά για την απόφαση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, όπως κ έπρεπε να είναι. Αυτό θα έπρεπε να είναι απόφαση είτε κρατική είτε από τα ίδια κανάλια που δεν έπαιξαν την πρώτη πληροφορία εξαρχής. Είναι καιρός να μιλάμε οι άνθρωποι. Δεν συζητάμε το αν υπάρχει όριο ή όχι στο θέατρο. Ο Βασίλης έχει αποδείξει και από την ποιότητα των επιλογών του μέχρι στιγμής τον ενδιαφέρει αυτό, είναι δημιουργικός, τον ενδιαφέρει αυτό και όχι από πίσω οι ίντριγκες. Το ίδιο και με τον Ζαραλίκο, που κάνει standup comedy, είναι απίστευτο, ξαφνικά λογοκρισία το 2021;

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμίχος ξεκαθάρισε πως από τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε δεχθεί προτάσεις, αλλά είχε δει και συμπεριφορές επί σκηνής που δεν του άρεσαν, είχε ακούσει άσχημες συμπεριφορές επί σκηνής, πέρα από όσα ακούγονταν.

 

Exit mobile version