Μετά την «πόρτα», η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον παραγωγό της παράστασης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την «πόρτα», η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον παραγωγό της παράστασης

SHARE THIS

Η Σάσα Σταμάτη, μετά την διακριτική «πόρτα» που δέχθηκε από τον Β. Χαραλαμπόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με τον παραγωγό της παράστασης.

Με τον παραγωγό της παράστασης «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» φέρεται να επικοινώνησε η Σάσα Σταμάτη, μετά την διακριτική «πόρτα» που δέχθηκε από τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Σύμφωνα με το Gazzetta που επικαλείται τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η διευθύντρια και όχι η ταξιθέτρια, κάλεσε τη Σάσα Σταμάτη στο γραφείο της και της ανακοίνωσε πως, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θα ξεκινήσει την παράσταση αν δεν αποχωρήσει.

Η Σάσα Σταμάτη, η οποία είχε διακόψει με τους φίλους της την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, πήρε αμέσως τηλέφωνο τον παραγωγό της παράστασης.

Ο Ρένος Ρώτας, που παίζει στην παράσταση με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη αποκάλυψε πως «συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μην γίνει η παράσταση αν μείνει η Σάσα Σταμάτη. Δεν ξέρω πως αντέδρασε η ίδια. Ήμασταν μέσα και καθυστερούσε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι ήταν η Σάσα Σταμάτη στο κοινό. Εμείς μάθαμε ότι ήταν στο κοινό η Σάσα Σταμάτη αφού έγινε το σκηνικό. Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη, ξεκάθαρα».

 

 

 

 

Θέση στο θέμα πήρε ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος», Γιώργος Καραμίχος, λέγοντας πως «Ο Βασίλης (Χαραλαμπόπουλος) έχει αποδείξει και από την ποιότητα των επιλογών του ότι δεν τον ενδιαφέρει η ίντριγκα» και πως «δεν μπορεί να υπάρχει λογοκρισία το 2021».

«Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αυτό που δεν έκανε το Υπ. Πολιτισμού στην Ελλάδα, το έκαναν οι καλλιτέχνες», επεσήμανε ο Γιώργος Καραμίχος, προσθέτοντας, αναφορικά με όσα έγιναν με την διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου πως «το πρώτο που με έπαισε ήταν αηδία και μετά θλίψη που το Υπ. Πολιτισμού δεν πήρε καμία θέση, όπως και στο θέμα του Λιγνάδη».

Exit mobile version