Κάρπαθος: «Μεμονωμένο συμβάν», απαντούν από την ταβέρνα όπου τηγάνισαν ζωντανά ψάρια
EUROKINISSI/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάρπαθος: «Μεμονωμένο συμβάν», απαντούν από την ταβέρνα όπου τηγάνισαν ζωντανά ψάρια

SHARE THIS

«Το μεμονωμένο αυτό συμβάν είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας», αναφέρει το κατάστημα σε ανακοίνωσή του.

«Επ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων», ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι του καταστήματος εστίασης στην Κάρπαθο στο οποίο τηγανίζονταν ζωντανά ψάρια, αναφέροντας παράλληλα ότι πρόκειται για «μεμονωμένο συμβάν».

«Εναντιώμαστε κατηγορηματικά στην κακοποίηση ζώων» δηλώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε υπό το βάρος των αντιδράσεων η διεύθυνση του μαγαζιού, όπως δημοσιεύει η rodiaki.gr.

Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι «καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργίας μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο κατάστημά μας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ’ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπ’όψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργιάς μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και υποσχόμαστε μέσω της πολύτιμης ανατροφοδότησης σας να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε διάσταση της ποιότητας των υπηρεσιών μας».

 

Exit mobile version