Καταγγελία από εθελοντή οδηγό: «Δεν έχω νερό, είναι ντροπή»
OPEN
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία από εθελοντή οδηγό: «Δεν έχω νερό, είναι ντροπή»

SHARE THIS

«Δεν υπάρχει νερό. Καίγονται αυτή τη στιγμή σπίτια. Κάθεται αυτή τη στιγμή το όχημα γιατί δε έχει νερό, είναι ντροπή».

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ένας εθελοντής οδηγός ενός ερπυστριοφόρου πυροσβεστικού και διασωστικού οχήματος, που επιχειρεί στο πύρινο μέτωπο της Πάρνηθας στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής και όπως κατήγγειλε, δεν έχει νερό!

Σε απόγνωση ο οδηγός αναφέρει πως ενώ το όχημα του έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει δεκαπέντε χιλιάδες λίτρα νερού αυτή τη στιγμή η δεξαμενή της υδροφόρας δεν έχει στάλα νερού.

Αγανακτισμένος ο οδηγός μιλώντας στο Open, καταγγέλλει την ελλιπή οργάνωση της Περιφέρειας που φέρει την ευθύνη, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, για τον ανεφοδιασμό των υδροφόρων.

«Είμαι ο Θόδωρος Ρέντζος και θέλω να καταγγείλω -δεν είμαι καταγγελτικός, ποτέ δεν το έχω κάνει στη ζωή μου- αλλά είναι ντροπή επί τρεις ώρες η Πυροσβεστική να μην έχει νερό.

Δεν φταίει η ίδια. Την οργάνωση την έχει αναλάβει η Περιφέρεια. Είναι ντροπή να μην έχουμε τρεις ώρες νερό μία υδροφόρα.

Ντροπή και καίγονται σπίτια. Κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες οι πυροσβέστες αλλά οι υδροφόρες είναι ευθύνη της Περιφέρειας και είναι απούσα για αυτό την καταγγέλλω.

Ντροπή. Δεν υπάρχει νερό. Καίγονται αυτή τη στιγμή σπίτια. Κάθεται το όχημα γιατί δεν έχει νερό.

Το όχημα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει δεκαπέντε χιλιάδες λίτρα νερού και δεν μπορώ να κάνω ένα μέτρο να σβήσω. Ντροπή.

Νερό, δεν υπάρχει νερό. Αυτό έχω να καταγγείλω. 

Μπορώ να βοηθήσω και δεν έχω νερό – είναι ντροπή».

Exit mobile version