Κάτοικος Νέας Σμύρνης καταρρίπτει το κυβερνητικό αφήγημα live στον ΣΚΑΪ (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτοικος Νέας Σμύρνης καταρρίπτει το κυβερνητικό αφήγημα live στον ΣΚΑΪ (Video)

SHARE THIS

Κάτοικος της Νέας Σμύρνης εξέφρασε τη  δυσπιστία του σχετικά με το αν ισχύει τελικά η αύξηση κρουσμάτων στην περιοχή.  

Την αμηχανία των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ προκάλεσε η δήλωση κατοίκου της Νέας Σμύρνη αναφορικά με την αύξηση κρουσμάτων στην περιοχή, που από πολλούς έχει ιδωθεί ως μία ακόμη ευκαιρία εργαλειοποίησης.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το Γραφείο Τύπου του Δήμου της Νέας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν πρόκειται για καταγεγραμμένα ή ενεργά κρούσματα, αλλά και χωρίς να εξηγείται σε τι πληθυσμό αφορούν τα κρούσματα αυτά. Με βάση μάλιστα την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, η αύξηση κρουσμάτων μέσα σε μια εβδομάδα στην περιοχή δείχνει να ακολουθεί την αντίστοιχη αύξηση κρουσμάτων που παρατηρήθηκε σε όλη, σχεδόν, τη χώρα.

Το κυβερνών κόμμα, αξιοποίησε αυτήν την ανακοίνωση με υπαινιγμούς για τις πορείες και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, που έγιναν στην περιοχή, έπειτα από την βίαιη και απρόκλητη αστυνομική επίθεση κατά πολιτών στην πλατεία.

Σήμερα, σε ζωντανή σύνδεση εκπομπής του ΣΚΑΪ, κάτοικος της Νέας Σμύρνης, κλήθηκε να απαντήσει για αυτήν «ραγδαία αύξηση κρουσμάτων» με τον ίδιο να… εκφράζει τη δυσπιστία του για το αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο, προκαλώντας την αμηχανία των παρουσιαστών.

Αναλυτικά ο διάλογος:

«Είχαμε μία ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στη Νέα Σμύρνη. Σας ανησυχεί;»

«Μμμ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Διερωτώμαι. Δεν είμαι σίγουρος. Είχαμε κάνει πριν 5-6 μέρες πολλές εκατοντάδες άνθρωποι τεστ και βγήκανε καμιά εικοσαριά τα κρούσματα. Αυτά».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής φυσικά, έσπευσε να συμπληρώσει: «Μετά όμως άλλαξε. Μάλιστα».

Exit mobile version