Καβάλα: Γιατρός έσωσε παιδάκι και 3 χρόνια μετά του έστειλαν πρόστιμο για τα διόδια!
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Γιατρός έσωσε παιδάκι και 3 χρόνια μετά του έστειλαν πρόστιμο για τα διόδια!

SHARE THIS

Ο γιατρός έκανε έναν κυριολεκτικό αγώνα δρόμου για να σώσει το παιδί, του οποίου η ζωή κινδύνευε και τώρα του ζητούν τα χρήματα από τα διόδια!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό είναι ένα περιστατικό που έρχεται στην δημοσιότητα από την Καβάλα, όπου τρία χρόνια πριν ένας γιατρός είχε σώσει την ζωή ενός παιδιού από πνιγμό και πριν λίγους μήνες του έστειλαν πρόστιμο για τα διόδια που πέρασε οδηγώντας το παιδί στο νοσοκομείο!

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε δημοσιογράφος του Eπιλογές Tv μιλώντας στο OPEN, το καλοκαίρι του 2020, ενώ ο γιατρός βρισκόταν σε παραλιακή περιοχή της Καβάλας είδε στην ακτή συγκεντρωμένο κόσμο γύρω από ένα παιδάκι. Έσπευσε αμέσως στο σημείο, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και έκρινε ότι το παιδί θα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο ενημέρωσε ότι το ασθενοφόρο θα ήταν στο σημείο σε 45 λεπτά. Ο γιατρός τότε αποφάσισε ότι η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο ήταν επείγουσα και ξεκίνησε να μεταφέρει το παιδάκι στο νοσοκομείο της Καβάλας με το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία προκειμένου να συνδράμει στη μεταφορά του παιδιού ανοίγοντας δρόμο.

Η αστυνομία επικοινώνησε με τα διόδια στη Μουσθένη προκειμένου να ανοίξουν οι μπάρες για να περάσουν χωρίς να υπάρξει καθυστέρηση. Και έτσι έγινε με αποτέλεσμα το παιδάκι να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο.

Τρία χρόνια μετά, έκπληκτος ο γιατρός είδε να του έρχεται πρόστιμο 50 ευρώ γιατί πέρασε τα διόδια της Μουσθένης χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο. Η εταιρεία, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, κατόπιν επικοινωνίας, επιμένει ο γιατρός να πληρώσει τουλάχιστον το ποσό του αντιτίμου, δηλαδή 2,40 ευρώ!

 

Exit mobile version