Κολωνός: Η 12χρονη αντιμετωπίστηκε σαν κατηγορούμενη σε ανάκριση (Ηχητικό)
FACEBOOK ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Η 12χρονη αντιμετωπίστηκε σαν κατηγορούμενη σε ανάκριση (Ηχητικό)

SHARE THIS

Ασπασία Ταραχοπούλου: Η 12χρονη κατέθεσε για την επίθεση που δέχτηκε και την αντιμετώπισαν σαν κατηγορούμενη σε ανάκριση.

Μιλώντας Στο Κόκκινο και στην εκπομπή “Επισυνδέσεις” η Ασπασία Ταραχοπούλου περιέγραψε τα όσα έζησε η 12χρονη στο τμήμα όταν πήγε να καταθέσει για την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε.

Η δικηγόρος της ανήλικης ανέφερε ότι η μαθήτρια αντιμετωπίστηκε ως κατηγορούμενη σε ανάκριση κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της.

Να θυμίσουμε ότι μερικές μέρες πριν η μαθήτρια δέχτηκε μέσα στο σπίτι που μένει άγρια επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άντρα.

Όπως η υποστηρίζει η Ασπασία Ταραχοπούλου η διαδικασία κράτησε 4 ώρες, ενώ κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου, κάτι που με υπόδειξη της συνηγόρου της δεν θα κάνει, αλλά θα πάει στην εισαγγελία ανηλίκων.

Κλείνοντας η δικηγόρος αναρωτήθηκε πού βρήκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος ιατροδικαστικές εκθέσεις, που οι συνήγοροι της κοπέλας δεν έχουν. Παράλληλα, τόνισε εκτός από τις συνεχείς απόπειρες τρομοκράτησης, το κορίτσι δεν απολαμβάνει την παραμικρή κρατική μέριμνα.

 

ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 06-04-23 by 105,5 Sto Kokkino

 

Exit mobile version