Κολωνός: “Σε λίγο θα λέμε για την αστυνομία που ανακάλυψε το δολοφόνο της 12χρονης”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: “Σε λίγο θα λέμε για την αστυνομία που ανακάλυψε το δολοφόνο της 12χρονης”

SHARE THIS

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού. Η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη κάνει λόγο για αδράνεια της πολιτείας και για απειλές κατά της 12χρονης.

Οι δικηγόροι της 12χρονης, Αντωνία Λεγάκη και Ασπασία Ταραχοπούλου, κατέθεσαν νέα αίτηση προς την πρόεδρο του 303ου ανακριτικού τμήματος για συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού (η πρώτη είχε απορριφθεί ως αόριστη), αυτή τη φορά με συγκεκριμένα ονόματα που τους είπε η 12χρονη.

Σε δηλώσεις της η Αντωνία Λεγάκη περιέγραψε τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε η μαθήτρια όταν άγνωστος με καλυμμένο το πρόσωπο και φορώντας γάντια και προστατευτικά παπουτσιών -για την αποφυγή γενετικού υλικού- μπήκε στο σπίτι και τραυμάτισε τη 12χρονη με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η δικηγόρος δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί δέχεται επίθεση. Από την άλλη η πολιτεία στέκει αμήχανη και αδρανής μη παρέχοντας προστασία στη 12χρονη.

Σοκ προκαλεί η φράση της κα. Λεγάκη ότι: “Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια της 12χρονης. Από αυτή τη στάση της αδιαφορίας φοβάμαι ότι αυτή η στάση της Πολιτείας, της κυβέρνησης και των θεσμικών αρχών είναι λίγο καιρό μετά θα μιλάμε για την επόμενη επιτυχία της αστυνομίας που ανακάλυψε το δολοφόνο του παιδιού”.

Exit mobile version