Κολωνός: Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην 12χρονη ενάντια στη συγκάλυψη
EUROKINISSΙ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην 12χρονη ενάντια στη συγκάλυψη

SHARE THIS

Η βροχή δεν εμπόδισε τους πολίτες να διαδηλώσουν ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης της φρικτής υπόθεσης κακοποίησης με θύμα το 12χρονο κορίτσι.

Παρά την βροχή, πολύς ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε το πρωί του Σαββάτου για να διατρανώσει την αλληλεγγύη του στο 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, θύμα παιδοβιαστών και μαστροπών, και να διαμαρτυρηθεί ενόψει της δίκης που πλησιάζει, ενάντια στη μεθόδευση οποιασδήποτε συγκάλυψης στην φρικτή υπόθεση κακοποίησης.

«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά, ούτε στον Κολωνό ούτε πουθενά» έγραφε το κάλεσμα της Επιτροπής Αλληλεγγύης στο 12χρονο κορίτσι που ακόμη και μετά την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, έχει δεχθεί επίθεση και απειλές.

Η διαδήλωση ξεκίνησε από το μετρό Σεπόλια και διέσχισε δρόμους της γειτονιάς περνώντας έξω από σπίτια παιδοβιαστών και το πρώην κατάστημα του Ηλία Μίχου. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη, η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων-Ακ. Πλάτωνα, ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Αριστοτέλης» καθώς και πολιτικές συλλογικότητες.

Ενόψει της έναρξης της δίκης στις 8 Ιανουαρίου, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη καταγγέλλει προσπάθειες συγκάλυψης του βάθους του κυκλώματος καθώς από τη δικογραφία απουσιάζουν πρόσωπα-κλειδιά.

Exit mobile version