Κόντρα στους «Πάτσηδες», η αλληλεγγύη νίκησε
EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόντρα στους «Πάτσηδες», η αλληλεγγύη νίκησε

SHARE THIS

Ενώ πολιτευτές θησαυρίζουν με τον πόνο των λαϊκών οικογενειών, ο λαός τον οποίο φτωχοποίησαν, χάνει το σπίτι του, το μοναδικό σπίτι του.

Χθες τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί χτυπούσαν την πόρτα της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού για να της κάνουν έξωση, δεν περίμεναν ότι πίσω από αυτήν την πόρτα θα έβγαινε ένα ποτάμι αλληλεγγύης.

Η οργή του κόσμου χθες, όταν είδε τα όργανα του κράτους να κάνουν πλάτες στις τράπεζες για χρέος 15.000 ευρώ και να πετούν στον δρόμο μία χαμηλοσυνταξιούχο, τον έβγαλε στους δρόμους.

Η φωτογραφία με την σπασμένη πόρτα, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου αποτέλεσε ένα ακόμη τεκμήριο της βαρβαρότητας που ζούμε: Την ώρα που πολιτευτές θησαυρίζουν με τον πόνο των λαϊκών οικογενειών, ο λαός τον οποίο φτωχοποίησαν, χάνει το σπίτι του, το μοναδικό σπίτι του.

Εξίσου μεγάλη οργή όμως, γεννά εκτός από την αναλγησία των αρχών και τα βουλευτικά «κοράκια», και η θλιβερή διαπίστωση (για ακόμη μία φορά) της κατάφωρης αδικίας σε βάρος του λαού.

Ενώ το κυβερνών κόμμα χρωστάει πάνω από 380 εκ. ευρώ (!) μια οικογένεια χάνει το σπίτι της!

Χθες, για ακόμη μία φορά, γείτονες κι αλληλέγγυοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για να διατρανώσουν την αλληλεγγύη τους, καθώς τα σπίτια του λαού, μόνο ο λαός τα σώζει.

Οι δρόμοι της γειτονιάς έγιναν ποτάμι διεκδίκησης κι αλληλεγγύης.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζών, εξώσεις στις βίλες των αφεντικών».

Exit mobile version