Κουκάκης: Η αντικατάσταση Τσουβάλα συνδέεται με τις υποκλοπές & τις παραιτήσεις Δημητριάδη – Κοντολέων
EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουκάκης: Η αντικατάσταση Τσουβάλα συνδέεται με τις υποκλοπές & τις παραιτήσεις Δημητριάδη – Κοντολέων

SHARE THIS

«Πληροφορούμαι πως η αντικατάσταση Τσουβάλα συνδέεται άμεσα με την ανθρωπογεωγραφία των υποκλοπών και με τις παραιτήσεις Δημητριάδη – Κοντολέων».

Έντονα ερωτηματικά έχει προκαλέσει η ξαφνική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για την αντικατάσταση του γενικού γραμματέα Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης που άνοιξε τον κύκλο των αποκαλύψεων για τις παράνομες παρακολουθήσεις, με ανάρτησή του, δίνει μία νέα διάσταση στην αντικατάσταση του Κ. Τσουβάλα, συνδέοντάς την με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Από τους συναδέλφους συντάκτες του αστυνομικού ρεπορτάζ πληροφορούμαι πως η αντικατάσταση Τσουβάλα συνδέεται άμεσα με την ανθρωπογεωγραφία των υποκλοπών και με τις παραιτήσεις Δημητριάδη – Κοντολέων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας, που ελέγχεται δικαστικά για την τραγωδία στο Μάτι, αναβαθμίστηκε από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη σε γενικό γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Υπενθυμίζεται ακόμη, ότι σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή για το σκάνδαλο υποκλοπών.

Exit mobile version