Κρήτη: Εκτός κινδύνου η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της
EKRITI.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Εκτός κινδύνου η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της

SHARE THIS

Η 36χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ περιέγραψε τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης από τον σύντροφό της.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία της 36χρονης που δέχθηκε βάναυσα χτυπήματα με μαχαίρι από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο της Κρήτης, το βράδυ της Κυριακής (04/06).

Η 36χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μίλησε στις Αρχές και περιέγραψε τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης από τον σύντροφό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, η κοπέλα είπε, ότι δεν είχε προηγηθεί καβγάς (όπως ανέφεραν αρχικά οι πληροφορίες) και πως ο 36χρονος αρραβωνιαστικός της αντέδρασε σαν να βρέθηκε ξαφνικά σε αμόκ και άρχισε να την χτυπά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δέχθηκε 7 μαχαιριές στον θώρακα, την πλάτη και τα χέρια, πριν καταφέρει να ξεφύγει και να βγει στο δρόμο, ζητώντας βοήθεια.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία, η οποία θα υποβληθεί, σήμερα, Τρίτη (6/6), στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ακολούθως θα απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες από τον εισαγγελέα, για τις οποίες θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ενώ φρουρούμενος νοσηλεύεται ο σύντροφός της, στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά στη Χειρουργική Κλινική.

Exit mobile version