Κροάτες κι Έλληνες φασίστες χούλιγκαν δρουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα του 2023
EUROKINISSI ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κροάτες κι Έλληνες φασίστες χούλιγκαν δρουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα του 2023

SHARE THIS

Η ασφάλεια των πολιτών για κάποιους, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα κούφιο ιδεολόγημα που έχει συμβάλλει στο να δρουν ανενόχλητοι στην χώρα φασίστες χούλιγκαν.

Η είδηση ότι Κροάτες φασίστες χούλιγκαν έφτασαν οδικώς στην πρωτεύουσα της χώρας και με την υποστήριξη Ελλήνων ομοϊδεατών τους οργάνωσαν επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, που πέρα από το γήπεδο Opap Arena, αποτελεί και μία γειτονιά όπου κάτοικοι βγαίνουν στην πλατεία και σε καταστήματα της περιοχής, δεν είναι απλώς σοκαριστική.

Το γεγονός ότι ένας 29χρονος οπαδός σκοτώθηκε κι ακόμη δέκα τραυματίστηκαν, συνιστούν μία θλιβερή διαπίστωση: Ότι οι πολίτες σε αυτήν την χώρα έχουν αφεθεί απροστάτευτοι.

Το κυβερνητικό αφήγημα περί ασφάλειας, στο οποίο επένδυσε όσο τίποτα η Κυβέρνηση της ΝΔ, με διαρκείς προσλήψεις αστυνομικών και ενισχύσεις του στόλου και του εξοπλισμού τους, μπάζει από παντού.

Ενώ υπήρχε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την Κροατία για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, η ομάδα των 100-120 χούλιγκαν της Ντιναμό, έφτασαν οδικώς στην Αττική, έχοντας διασχίσει την χώρα!

Η φάλαγγα με τους Κροάτες χούλιγκαν έφτασαν στην πρωτεύουσα της χώρας χωρίς τα αυτοκίνητά τους να ακινητοποιηθούν σε κανένα σημείο της διαδρομής από τις αστυνομικές δυνάμεις που γνώριζαν για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών.

Η είδηση αυτή επισφραγίζει με τον πλέον δραματικό τρόπο, ότι η ασφάλεια των πολιτών για κάποιους, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα κούφιο ιδεολόγημα που έχει συμβάλλει στο να δρουν ανενόχλητοι στην χώρα φασίστες χούλιγκαν.

Exit mobile version