Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ μετά από επίθεση Κροατών χούλιγκαν
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ μετά από επίθεση Κροατών χούλιγκαν

SHARE THIS

Παρά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών, η φάλαγγα με τους Κροάτες χούλιγκαν έφτασε στην Αττική χωρίς να τους σταματήσει η ΕΛΑΣ!

Σοκ προκαλούν όλα όσα βλέπουν το φως από την βίαιη κι αιματηρή επίθεση χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι σε αμέριμνους φίλους της ΑΕΚ που βρίσκονταν έξω και γύρω από την Opap Arena.

Ο τραγικός απολογισμός είναι ένας νεκρός φίλαθλος της ΑΕΚ και οκτώ τραυματίες. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 29χρονος οπαδός έπεσε νεκρός μετά από πολλαπλές μαχαιριές, ενώ οι τραυματίες είναι τέσσερις Έλληνες και τέσσερις Κροάτες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 100 Κροάτες χούλιγκανς έκαναν επιδρομή στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena», όπου βρισκόταν κόσμος σε καταστήματα, ενώ προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, του οποίου οι πόρτες ήταν κλειστές. Ο κόσμος τρομαγμένος κλείστηκε στα μαγαζιά γύρω από την OPAP Arena προκειμένου να προστατευτεί από την άγρια επίθεση.

Οι Αρχές προχώρησαν σε 96 συλλήψεις: οι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ είναι οι τραυματίες που παραμένουν στον Ερυθρό Σταύρο. Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί 82 Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες. Οι συλληφθέντες που βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι πέντε Έλληνες και τρεις Κροάτες.

Ερωτήματα για το γεγονός ότι ταξίδεψαν με κομβόι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα 100-120 οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό, έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena.

Τεράστια ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι η φάλαγγα με τους Κροάτες χούλιγκαν έφτασαν στην Αττική χωρίς τα αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν σε κανένα σημείο της διαδρομής από τις αστυνομικές δυνάμεις που γνώριζαν για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών.

Παράλληλα, πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι μαζί με τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκονταν και οπαδοί του Παναθηναϊκού και από κοινού επιτέθηκαν στους φιλάθλους της ΑΕΚ οι οποίοι βρίσκονταν στην OPAP Arena.

Πολλά καταστήματα και αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, καθώς οι Κροάτες έβαλαν φωτιές σε κάδους και ξερά κλαδιά που βρίσκονταν πλησίον του ανοιχτού πάρκινγκ, ενώ έσπασαν τα παρμπρίζ αυτοκινήτων.

Μετά την τραγική κατάληξη του 29χρονου οπαδού, άγνωστο είναι εάν τελικά η διοργανώτρια αρχή και η ΕΛΑΣ θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα που είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 21.45.

Exit mobile version