ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε σε επιβάτη με κατσαβίδι! (Video)
SCREENSHOT MEGA TV
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε σε επιβάτη με κατσαβίδι! (Video)

SHARE THIS

Ο οδηγός του λεωφορείου καταγράφηκε σε βίντεο να φωνάζει και να βρίζει τον επιβάτη και μάλιστα σηκώθηκε από τη θέση του κρατώντας ένα κατσαβίδι.

Ακόμη ένα προβληματικό περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο στην Αθήνα, καθώς όπως καταγράφηκε σε βίντεο, ένας οδηγός του ΚΤΕΛ επιτέθηκε σε επιβάτη αρχικά λεκτικά κι έπειτα με κατσαβίδι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ εκπομπής του Mega, το περιστατικό ξεκίνησε όταν μία επιβάτιδα έκανε στον οδηγό κάποιες ερωτήσεις για τις στάσεις.

Ο οδηγός αντί να την βοηθήσει, της μίλησε απότομα κι επιθετικά. Έτσι, ένας άλλος επιβάτης πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει με αυτόν τον τρόπο στην γυναίκα. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα, ξεκίνησε να φωνάζει και να βρίζει τον επιβάτη και μάλιστα σηκώθηκε από τη θέση του κρατώντας ένα κατσαβίδι.

Από την τηλεοπτική εκπομπή, επικοινώνησαν με τις αρμόδιες Αρχές αναφορικά με το περιστατικό, με το ΚΤΕΛ Αττικής να απαντά: «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Την Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί».

Exit mobile version