Λ. Κουτσόπουλος: Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για όσους εργάζονται σεζόν
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Κουτσόπουλος: Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για όσους εργάζονται σεζόν

SHARE THIS

Στον άτυπο εκλογικό αποκλεισμό των εργαζομένων που δουλεύουν σεζόν μακριά από τα σπίτια τους, αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στους αόρατους για την Πολιτεία εργαζόμενους του Τουρισμού, της βαριάς βιομηχανίας της χώρας, που δουλεύουν σεζόν μακριά από το σπίτι τους και στις εκλογές δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν, αναφέρθηκε ο διάσημος σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στηλιτεύοντας παράλληλα το γεγονός ότι οι απόδημοι είχαν την δυνατότητα να εκφραστούν πολιτικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε την απουσία πρόβλεψης για όσους εργάζονται μακριά από τα σπίτια τους.

«Οι απόδημοι είχαν την δυνατότητα να εκφραστούν πολιτικά, όμως έχουμε ένα μικρό κενό για τους ανθρώπους που έχουν ξεκινήσει εποχιακές εργασίες, γιατί τώρα ξεκινάει η σεζόν» δήλωσε ο Λ. Κουτσόπουλος που βρέθηκε καλεσμένος στο εκλογικό πάνελ του Star την Κυριακή.

«Θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη και αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να ψηφίσουν από εκεί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή… Γιατί και η μετακίνηση είναι δύσκολη, κάποιοι μπορεί να μην μπορούν να αφήσουν τη θέση εργασίας. Είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός» είπε ο ίδιος ακόμη.

Exit mobile version