Λαμία: Ασυνείδητος οδηγός μηχανής παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο παιδί- Σοκαριστικό βίντεο
VIDEO SREENSHOT/ LAMIAREPORT.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Ασυνείδητος οδηγός μηχανής παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο παιδί- Σοκαριστικό βίντεο

SHARE THIS

Ο ανήθικος οδηγός όχι μόνο δε σταμάτησε, αλλά χτύπησε δύο φορές το παιδί, τη μία με το πόδι.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο με ασυνείδητο οδηγό δικύκλου που παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο ένα παιδάκι μόλις 5 ετών, το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6) στη Λαμία.

Το θλιβερό περιστατικό κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει σπάσει το αριστερό του πόδι και του τοποθετήθηκε γύψος.

Όπως δήλωσε στο LamiaReport ο Πρόεδρος των Ρομά, Βαλάντης Χαλιλόπουλος, ο οδηγός, που κινούνταν στο σημείο μαζί με ένα ακόμη άτομο, όχι μόνο δε σταμάτησε, αλλά χτύπησε δύο φορές το παιδί, τη μία με το πόδι, ενώ στη συνέχεια το έσκασε.

«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», λέει ο κ. Χαλιλόπουλος στο LamiaReport, ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του 5χρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει; Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», ρωτάει εύλογα ο κ. Χριστόπουλος που είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Exit mobile version