Λάρισα: Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά σε καταδίωξη
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά σε καταδίωξη

SHARE THIS

Ο καταδιωκόμενος τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα στον λαιμό, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Μνήμες από τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά, Νίκου Σαμπάνη ξυπνάει ο θάνατος 20χρονου από αστυνομικά πυρά έπειτα από καταδίωξη στη Λάρισα νωρίτερα σήμερα (8/7) το μεσημέρι, με τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα κινούταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα.

Ξεκίνησε καταδίωξη από τα διόδια του Μοσχοχωρίου, με τον οδηγό να μη σταματά σε κανένα από τα σήματα των αστυνομικών. Περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης, βγήκε από την εθνική, έκανε αναστροφή και μετά από λίγο ξαναμπήκε στην ΠΑΘΕ (οδικό δίκτυο Πάτρας-Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων), στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μετά τη Λάρισα, βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο, επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο, με περιπολικά να τον καταδιώκουν. Κάποια στιγμή, το όχημα έπεσε πάνω σε τοίχο, έξω από το Μοσχοχώρι, με τον οδηγό να το εγκαταλείπεικαι να προσπαθεί να διαφύγει πεζός. Λίγο μετά, κατέρρεε θανάσιμα τραυματισμένος, από σφαίρα στον λαιμό, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Κατά την ίδια πηγή, το θύμα ήταν ηλικίας 20 ετών, γεννηθείς το 2003, Συριακής καταγωγής, με δηλωμένο τόπο κατοικίας τη Θεσσαλονίκη. Είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο από το Ειδικό Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Κασσαβέτειας, εκτίοντας ποινή κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση παράνομων μεταναστών.

 

Exit mobile version