Λάρισα: Ολοκληρώθηκε η απολογία του 53χρονου – Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Α. Κούγιας
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Ολοκληρώθηκε η απολογία του 53χρονου – Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Α. Κούγιας

SHARE THIS

Την υπεράσπιση του άντρα αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας - Ζήτησε νέα προθεσμία για απολογία αύριο αλλά η ανακρίτρια δεν του την έδωσε.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 53χρονου που ξυλοκόπησε βάναυσα τη 43χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στη Λάρισα. Κατά την απολογία του, μάλιστα, υποστήριξε πως είναι μετανιωμένος.

Αυτή την ώρα, ο κατηγορούμενος βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα για τη σύμφωνη γνώμη του, όπως προβλέπει ο νόμος. Αναμένεται να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή θα παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ενώπιον του ανακριτή ο ίδιος κατά την διάρκεια της απολογίας του, υποστήριξεότι έγιναν κάποια πράγματα που τον εξώθησαν στα άκρα.

Η 43χρονη γυναίκα έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ήδη από το πρωί, πριν την απολογία του 52χρονου συζύγου της, μέσω του δικηγόρου της Διαμαντή Μπασαρά.

Έγινε γνωστό ακόμη ότι την υπεράσπιση του άντρα αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Ζήτησε νέα προθεσμία για απολογία αύριο αλλά η ανακρίτρια δεν του την έδωσε.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Η γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και την κοιλιά. «Η υγεία της είναι σε καλή κατάσταση, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, παρακολουθείται από τους γιατρούς και από τους ειδικούς ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο και στηρίζουν και την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της» τόνισε στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε η γυναίκα στην ΕΡΤ.

Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας ήταν τόσο άγριος που πριν φτάσει στο νοσοκομείο, χρειάστηκε ανάταξη προκειμένου να επανέλθει στη ζωή!

Exit mobile version