Λάρισα: Στον ανακριτή ο 53χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 43χρονης
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Στον ανακριτή ο 53χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 43χρονης

SHARE THIS

«Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Λάρισας ο 53χρονος επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονο σύζυγό του.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας φέροντας σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο και στα πλευρά, ενώ έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και νεφρού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, ο δράστης στην απολογία του θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του και πως ήταν μεθυσμένος.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εδώ και ενάμιση μήνα, όπως ανέφερε η άτυχη 43χρονη, καθώς του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

«Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

Προσοχή! Οι παρακάτω περιγραφές ενδέχεται να ενοχλήσουν ορισμένα άτομα καθώς είναι πιθανό να επαναφέρουν μνήμες τραύματος.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».

Exit mobile version