Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ο «Ντόντος» του «Κομάντα και Δράκοι» μάγεψε το κοινό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ο «Ντόντος» του «Κομάντα και Δράκοι» μάγεψε το κοινό

SHARE THIS

Επιτέλους, εμφανίζεται για πρώτη φορά σε ελληνική τηλεοπτική σειρά ηθοποιός ΑμεΑ - Η ερμηνεία του έκλεψε τις εντυπώσεις.  

Όλοι από προχθές το βράδυ μιλούν (δικαίως) για τον «Ντόντο» στη νέα σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι», ο οποίος αν και δεν είναι ηθοποιός κέρδισε τους τηλεθεατές από το  πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο «Ντόντος» ή κατά κόσμον Λευτέρης Κοκογιαννάκης εντυπωσίασε το κοινό που κατέκλυσε τα social media με μηνύματα θαυμασμού κι αποθέωσης.

Ο 26χρονος Λευτέρης υποδύεται ένα παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του και ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου.

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης είναι 26 ετών με ιδιαίτερα χαρίσματα, κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Οι τηλεθεατές ενθουσιάστηκαν από την ερμηνεία του τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως ένα Άτομο με Αναπηρία εμφανίζεται στην ελληνική τηλεόραση, δίνοντας μαθήματα σε όλους και αποδεικνύοντας σε παραγωγούς, σκηνοθέτες, και τηλεθεατές, πως όλα είναι δυνατά.

Ο ίδιος μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλιά του έκανε μια ανάρτηση στο facebook, με την οποία ευχαρίστησε όσους τον συνεχάρησαν για την ερμηνεία του στη σειρά.

«Θα ήθελα να πώ με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας, τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo», έγραψε.

Exit mobile version