Μαυρίδης για δημοσίευμα «Παραπολιτικών»: Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαυρίδης για δημοσίευμα «Παραπολιτικών»: Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια

SHARE THIS

Ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» απαντά στο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», σύμφωνα με το οποίο ο «Φιλελεύθερος» φτιάχτηκε στο γραφείο του Μητσοτάκη.

Πυκνά «σύννεφα» έχουν αρχίσει να διαφαίνονται ανάμεσα σε δύο ΜΜΕ: των «Παραπολιτικών» και του «Φιλελεύθερου» της ομάδας του Liberal. Ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης απαντά σήμερα με άρθρο του στο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» που άναψε φωτιές τόσο στον χώρο των ΜΜΕ όσο και στην Νέα Δημοκρατία και το Μαξίμου.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με άρθρο των «Παραπολιτικών», ο «Φιλελεύθερος», της ομάδας του Liberal, που ανέστειλε εδώ και μερικούς μήνες την έκδοσή της, φτιάχτηκε σε συνεργασία με το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και μια διαφημιστική εταιρεία «με σκοπό να αποτελέσει το “ευαγγέλιο” του προέδρου Κυριάκου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» απάντησε σήμερα με άρθρο του, στο οποίο σημειώνει ότι διάφοροι παρατρεχάμενοι προφανώς «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια» ενώ αφήνει σαφείς αιχμές για χρηματοδότηση και κυκλοφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού όπως γράφει με νόημα, «ο Φιλελεύθερος έκλεισε με χαμηλή, πράγματι, κυκλοφορία. Αλλά πραγματική. Ελπίζω η έρευνα Λιανού να αποδείξει ότι οι κυκλοφορίες άλλων είναι και εκείνες που αναγράφονται στις επίσημες ανακοινώσεις. Για το καλό του Τύπου…».

Exit mobile version