Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί» (Video)

SHARE THIS

«Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που όπως έχει αποδείξει προτιμά τις πράξεις κι όχι τα λόγια, στην πρώτη του δήλωση στα κανάλια μετά την διακριτική «πόρτα» στη Σάσα Σταμάτη, επέλεξε να μην παραβεί αυτή του την αρχή.

Παρά το γεγονός ότι η ενέργεια αλληλεγγύης του προς τον συνάδελφό του Χριστόφορο Ζαραλίκο έχει προκαλέσει ένα πρωτοφανές κύμα αποθέωσης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα.

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό.

Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», ήταν το μοναδικό σχόλιο στο οποίο αρκέστηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δείτε τη δήλωσή του:

Exit mobile version