Μετά τις αντιδράσεις μόνο στρατιωτική και για μία ώρα η παρέλαση στην «κόκκινη» Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις αντιδράσεις μόνο στρατιωτική και για μία ώρα η παρέλαση στην «κόκκινη» Θεσσαλονίκη

SHARE THIS

Πέρσι η γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη με τον απίστευτο συνωστισμό στις εκκλησίες, μέσα σε λίγες μέρες οδήγησε σε εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από μερίδα επιστημόνων της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, που εφιστούσαν την προσοχή για τη Βόρεια Ελλάδα, τελικά, η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη θα είναι μόνο στρατιωτική και θα διαρκέσει 60 λεπτά.

Έπειτα κι από την περσινή δραματική εμπειρία, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η παρέλαση θα αποτελείται μόνο από στρατιωτικά τμήματα και όχι από εκπροσώπους σωματείων ή μαθητές, ενώ, σύμφωνα με το OPEN, θα έχει διάρκεια αυστηρά 60 λεπτά.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι η γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη με τον απίστευτο συνωστισμό στις εκκλησίες, μέσα σε λίγες μέρες οδήγησε σε εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων και σε πίεση το σύστημα Υγείας, με τη Βόρεια Ελλάδα να είναι και φέτος στο «κόκκινο».

Exit mobile version