«Μέτριος Εγώ»: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας πλάι στον Σπύρο Μπιμπίλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μέτριος Εγώ»: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας πλάι στον Σπύρο Μπιμπίλα

SHARE THIS

Viral για ακόμη μία φορά έγινε η παρέμβαση του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος τοποθετήθηκε συμβολικά για τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς Λιγνάδη.

Ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί και καλλιτέχνες δηλώνουν τη στήριξή τους στον Πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο έδειξε ως υπεύθυνο της σκευωρίας σε βάρος του και χαρακτήρισε απαξιωτικά «μέτριο ηθοποιό» στο απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μαζί με όσους στέκονται στο πλάι του Σπύρου Μπιμπίλα στέκεται και ο δημιουργός του «Έτερος Εγώ» Σωτήρης Τσαφούλιας, που με μία εύστοχη ανάρτησή του, εξέφρασε τη στήριξή του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμόσ το Facebook μία φωτογραφία όπου διασκευάζει τον τίτλο της πετυχημένης σειράς «Ετερος Εγώ – Κάθαρσις», σε «Μέτριος Εγώ – Κάθαρσις, by Spyros Bibilas», με ευθεία αναφορά στον Σπύρο Μπιμπίλα και δηλώνοντας έτσι, τη στήριξή του.

Η εικόνα όπως είναι λογικό έγινε αμέσως viral με εκατοντάδες κοινοποιήσεις και αντιδράσεις

Νωρίτερα, ο σκηνοθέτης είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα, η οποία έγραφε: «Τελικά ούτε κύκλωμα παιδεραστίας, ούτε η επένδυση στο Ελληνικό είναι πίσω από όλα αυτά. Πίσω από όλη αυτή τη σκευωρία κρύβεται ο Σπύρος Μπιμπίλας επειδή ποτέ δεν τον κάλεσαν να παίξει στην Επίδαυρο».

Στη λεζάντα ο Σωτήρης Τσαφούλιας σημείωσε: «Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία…».

Και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Έλα όμως που και Επίδαυρο έχω πάει με σπουδαίους ρόλους πλάι στην Καλουτά την Κατσέλη τον Βουτσά τον Καρακατσάνη τον Βέγγο τον Χαραλαμπόπουλο τον Πιατά και τόσους άλλους».

Exit mobile version