Μήδεια: Και τρίτος νεκρός – Λόγω της διακοπής του ρεύματος – Υποστηριζόταν από οξυγόνο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια: Και τρίτος νεκρός – Λόγω της διακοπής του ρεύματος – Υποστηριζόταν από οξυγόνο

SHARE THIS

Τρεις είναι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία Μήδεια, με τον τρίτο νεκρό να χάνει τη ζωή του εξαιτίας της διακοπής του ρεύματος.

Η διακοπή της ηλεκτροδότησης φαίνεται να στοίχισε τη ζωή σε έναν 73χρονο άνδρα στην Εύβοια, που υποστηριζόταν από μηχάνημα οξυγόνου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη, ο δεύτερος νεκρός στην Εύβοια είναι ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων, ο οποίος υποστηριζόταν από οξυγόνο. Ο 73χρονος έχασε τη ζωή του όταν από τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.

Νωρίτερα έχασε την ζωή του ένας 80χρονος που εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του στο ορεινό χωριό Τρουπί στους πρόποδες του Όρους Καντήλι, κοντά στο Προκόπι Εύβοιας.

Η τραγική ιστορία του ηλικιωμένου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε ξεκινήσει από χθες, καθώς είχε ειδοποιήσει πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του ηλικιωμένου από το χωριό Τρούπης στη Β. Εύβοια, επιστρατεύτηκε και ερπυστριοφόρο, όμως η πρόσβαση ήταν πολύ δύσκολη και όταν έφτασαν οι διασώστες στο σημείο ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα πάντα με τη δημόσια τηλεόραση, ο 80χρονος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και χρειαζόταν μπουκάλα οξυγόνου και ρεύμα, όμως δεν είχε ηλεκτρικό, αλλά ούτε και γεννήτρια. Το ρεύμα στο χωριό είχε διακοπή εδώ και τρία 24ωρα.

Επίσης, το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε νεκρός στην Κρήτη έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του να οφείλεται σε ανακοπή. Ο άντρας βρέθηκε στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασθίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, και σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μαζί του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο 56χρονος δεν ανέπνεε.

Exit mobile version