ΝΔ: Δεν είναι μέλος μας ο δήμαρχος Ναυπλιέων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΔ: Δεν είναι μέλος μας ο δήμαρχος Ναυπλιέων

SHARE THIS

Το κυβερνών κόμμα, όπως αναφέρουν πηγές, διαβεβαιώνει πως ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Η εξέλιξη έρχεται μετά τις αποκαλύψεις για τις ενέργειες που έκανε ο δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος πετούσε σκουπίδια και κόπρανα στην εξώπορτα του αντιπάλου του και υποψηφίου δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Ορφανού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, δήλωσε ότι οι συγκεκριμένες πράξεις δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένη προεκλογική περίοδο και ότι αφού ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αποκεντρωμένος Γραμματέας, αποφασίστηκε η εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, σε βάρος του Δημάρχου Ναυπλιέων:

«Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

Exit mobile version