Νέα σκηνικό έντασης και ξύλο μέσα κι έξω από το Πολυτεχνείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα σκηνικό έντασης και ξύλο μέσα κι έξω από το Πολυτεχνείο

SHARE THIS

Οι ομάδες φοιτητών ήρθαν στα χέρια με την Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία βρισκόταν ήδη στο χώρο.

Νέο σκηνικό έντασης σημειώθηκε στο Πολυτεχνείο με αφορμή διάφορες ομάδες φοιτητικών συλλόγων, κομματικών νεολαίων ή επιτροπών που φτάνουν στο σημείο για να καταθέσουν στεφάνι.

Η αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο Πολυτεχνείο με τους φοιτητές του ΝΑΡ να προσπαθούν να τους εμποδίσουν την είσοδο.

Οι ομάδες φοιτητών ήρθαν στα χέρια με την Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία βρισκόταν ήδη στο χώρο του πολυτεχνείου συμμετέχοντας στον τριήμερο εορτασμό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η ένταση αποκλιμακώθηκε και ο Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη και Κώστα Ζαχαριάδη, κατέθεσαν στεφάνι.

Τι ώρα είναι οι συγκεντρώσεις και η πορεία

Η μεγάλη πορεία θα ξεκινήσει από το Πολυτεχνείο και θα ολοκληρωθεί μπροστά στην Αμερικανική Πρεσβεία.

Φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) καλούν στην πορεία στις 16:30 στα Προπύλαια. Την ίδια ώρα έχουν απευθύνει κάλεσμα το ΠΑΜΕ και εργατικά σωματεία.

Άλλοι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας καλούν σε προσυγκέντρωση στις πύλες του ΕΜΠ στη 1 το μεσημέρι.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος επίσης στις 16:30, ενώ στις 15:30 το ΜέΡΑ25 και η Νεολαία του, στις 14:30 η Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ), η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού και η ΚΕΕΡΦΑ.

Στην πλατεία Κλαυθμώνος θα γίνει η προσυγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 15:00 και στις 14:00 της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας.

Η προσυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στις 16:00 στη συμβολή των Σταδίου και Αιόλου (Χαυτεία), και, τέλος, του ΚΚΕ(μ-λ) στις 15:30 στη Σταδίου στο ύψος της Χρήστου Λαδά.

Exit mobile version