Νεαρός «πετσοκόβει» live την κυβέρνηση στον Ευαγγελάτο: «Δεν θέλουμε περιπολικά, αλλά γιατρούς» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεαρός «πετσοκόβει» live την κυβέρνηση στον Ευαγγελάτο: «Δεν θέλουμε περιπολικά, αλλά γιατρούς» (Video)

SHARE THIS

«Πείτε ότι δεν θέλουμε περιπολικά, αλλά γιατρούς και δεν υπάρχουνε. Κάντε καμία δημοσιογραφία της προκοπής και μη λέτε ό,τι να΄ναι».

Την έντονη δυσαρέσκεια και την εύλογη αγανάκτηση των πολιτών για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία, αντανακλά η αυθόρμητη τοποθέτηση ενός νεαρού άνδρα στη σημερινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Έπειτα από το «κόψιμο» πολίτη πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή Live News, σήμερα, ένας νέος αντιλήφθηκε τη ζωντανή σύνδεση και πλησίασε τη δημοσιογράφο για να μιλήσει για την κυβερνητική ανεπάρκεια στη διαχείριση της πανδημίας λέγοντας ότι σπαταλά χρήματα από δω κι από κει.

«Πείτε ότι δεν θέλουμε περιπολικά, αλλά γιατρούς και δεν υπάρχουνε. Περιμένουμε πάρα πολλή ώρα και είναι ντροπή. Τα μοριακά τεστ είναι πανάκριβα. Πείτε αυτά, κάντε καμία δημοσιογραφία της προκοπής και μη λέτε ό,τι να΄ναι. Και μετά λέτε γιατί λένε “Μητσοτάκη…”. Τα κόβετε αυτά. Όταν υπάρχουν επιχειρήματα; Αυτά τα λέτε;» είπε ο νεαρός.

«Πάνε και ρίχνουνε ένα σωρό λεφτά στους Μεγάλους Περίπατους και τον Σάκη Ρουβά. Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία», ανέφερε μεταξύ άλλων νεαρός που παρενέβη σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, που λίγες ημέρες πριν είχε κόψει πολίτη και είχε δηλώσει ότι δεν έχει πρόβλημα με την κριτική στην κυβέρνηση αλλά με τις ύβρεις, καθώς δεν αποτελούν άποψη, σήμερα ζήτησε από τη δημοσιογράφο να δώσει «επιστροφή» στον νεαρό πολίτη, ώστε να πει δημόσια όσα ήθελε.

«Γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ΜΕΘ;» αναρωτήθηκε ο πολίτης.

«Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Σε περισσότερους αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια στο κέντρο της Αθήνας όλη την ώρα, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά και υπάρχουν ένα σωρό θέματα που η κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, στο τέλος της παρέμβασης επεσήμανε το πόσο καλύτερα τα έχει πάει η Κούβα στη διαχείριση της πανδημίας.

Μετά το 04.40:

Exit mobile version