Ευαγγελάτος σε πολίτη που «στόλισε» τον Μητσοτάκη: Τραγικό, η ύβρις δεν είναι άποψη (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευαγγελάτος σε πολίτη που «στόλισε» τον Μητσοτάκη: Τραγικό, η ύβρις δεν είναι άποψη (Video)

SHARE THIS

«Είναι απαράδεκτο, είναι τραγικό. Τραγικό, πραγματικά. Τραγικό. Αν ένας άνθρωπος θέλει να πει κάτι, να διαμαρτυρηθεί, είμαστε εδώ.»

Ολοένα και πυκνώνουν τώρα τελευταία τα στολίσματα πολιτών προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με το γνωστό πια σύνθημα να ακούγεται σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες.

Δύο μόλις ημέρες πριν, το σύνθημα που φαίνεται να έχει εξελιχθεί σε κάποια ιδιότυπη μορφή τηλεοπτικού ακτιβισμού, μεταδόθηκε live στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν μία γυναίκα φώναξε «Μητσοτάκη γα…έσαι» έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, από δημοσιογράφος μετέφερε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ασθενείς του νοσοκομείου.

Σήμερα, αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε στην απογευματινή εκπομπή του σταθμού έξω από ένα εφημερεύον Φαρμακείο στην Καλλιθέα όπου υπήρχαν ουρές για τεστ και εξυπηρέτηση.

Όταν ο άνδρας φώναξε «Μητσοτάκη γα…έσαι», ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Ευαγγελάτος, δήλωσε:

«Κόψτε, κόψτε, κόψτε τον ήχο. Ο πολίτης εδώ θέλει να έχει μία άποψη. Το να έχει άποψη, είναι δικαίωμά του. Η ύβρις, δεν είναι άποψη. Είναι απαράδεκτο, είναι τραγικό. Τραγικό, πραγματικά. Τραγικό. Αν ένας άνθρωπος θέλει να πει κάτι, να διαμαρτυρηθεί, είμαστε εδώ. Το κάνουμε κάθε μέρα, αλλά η ύβρις δεν είναι άποψη. »

Exit mobile version