Νέες καταγγελίες για τον Παναγιωτόπουλο για δύο ακόμη βίντεο εκδικητικού πορνό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες καταγγελίες για τον Παναγιωτόπουλο για δύο ακόμη βίντεο εκδικητικού πορνό

SHARE THIS

Η καταγγελία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Δύο ακόμη γυναίκες φέρεται να έχει εκθέσει με τη δράση του ο Στάθης Παναγωτόπουλος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της μιας μηνύτριας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον Alpha.

Ο κ. Λύτρας δήλωσε ότι έχουν έρθει στην κατοχή του δύο νέα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, στα οποία εμφανίζονται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και δύο άλλες γυναίκες από τις μέχρι τώρα γνωστές περιπτώσεις.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, ο ίδιος δεν έχει έρθει σε επαφή με τις συγκεκριμένες κοπέλες, όμως στο ένα από αυτά τα βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μιας.

Η καταγγελία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζει πλεόν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούρια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο βίντεο αυτά είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες και έχουν φτάσει στην κατοχή μου» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο μέιλ, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου (Στάθη Παναγιωτόπουλου) με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κοπέλας είναι ξεκάθαρα» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Exit mobile version