Ο Αυτιάς κάλεσε αστρολόγο και τον ρώτησε για το μέλλον του Μητσοτάκη (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αυτιάς κάλεσε αστρολόγο και τον ρώτησε για το μέλλον του Μητσοτάκη (Video)

SHARE THIS

Το ενδιαφέρον τηλεοπτικών εκπομπών επικεντρώνεται τώρα στο αστρολογικό μέλλον του πρωθυπουργού αντί για τα κυβερνητικά του πεπραγμένα.  

Ενώ η κοινωνία βοά, με την πανδημία να σαρώνει, το τσουνάμι ακρίβειας να μαστίζει τους πολίτες και εγκυκλίους να φέρνουν τη μεγαλύτερη περικοπή συντάξεων μετά το 2013, το ελληνικό μιντιακό οικοσύστημα παραμένει επικεντρωμένο σε άλλα ζητήματα.

Ενδεικτικό της απόστασης των ΜΜΕ από την ελληνική κοινωνία είναι η επιλογή του Γιώργου Αυτιά στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του να καλέσει αστρολόγο και να τον ρωτήσει τι θα φέρει το 2022 για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κι όμως. Στην τραγική συγκυρία της πανδημίας, όπου καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι νοσούν και δεκάδες πεθαίνουν, το ενδιαφέρον Μέσου επικεντρώθηκε στον… αστρολογικός χάρτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όχι τι έκανε λάθος ή τι μπορεί να κάνει καλύτερα για την αναχαίτιση της πανδημίας αλλά τι μέλλει γενέσθαι αστρολογικά για τον ίδιο, πώς θα του πάει το 2022.

Όχι εργατολόγους για να πουν ποιο θα είναι το μέλλον των εργαζόμενων το 2022 μετά από τον εργατικό μεσαίωνα που νομοθέτησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά τι λένε τα άστρα για τον πρωθυπουργό.

Για την ιστορία, ο αστρολόγος είπε ότι είναι στο χέρι του Κ. Μητσοτάκη να έχει έναν δεύτερο γύρο επιτυχίας…

Exit mobile version