«Ο Μπούκουρας να πει στα παιδιά του ότι είναι δολοφόνος και να μην τα κάνει δολοφόνους»
EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Μπούκουρας να πει στα παιδιά του ότι είναι δολοφόνος και να μην τα κάνει δολοφόνους»

SHARE THIS

«Στη Βουλή έβαλε τα κλάματα και έλεγε για τα παιδιά του; Να πει στα παιδιά του ότι είναι δολοφόνος και να προσπαθήσει αν μπορέσει, να μην τα κάνει δολοφόνους»

Παρόλο που σήμερα η διαδικασία ξεκίνησε με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα που εξετάστηκε από την υπεράσπιση, κάποια ώρα αργότερα, κι αφού η μητέρα του Παύλου Φύσσα είχε κατέβει από το βήμα του μάρτυρα καθώς είχε ανεβεί ο σύζυγός της, η συνήγορος υπεράσπισης των Ηλία Κασιδιάρη, Στάθη Μπούκουρα και Χρ. Αλεξόπουλου, Βάσω Πανταζή θέλησε να υποβάλει ερωτήσεις στη μάρτυρα, επαναφέροντάς την στο βήμα.

Η Μ. Φύσσα δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση, αφού η δικηγόρος του Κασιδιάρη τη ρώτησε αν η στάση της όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλε ώστε οι χρυσαυγίτες να τη συλλυπηθούν!

«Ο Μπούκουρας να πει στα παιδιά του ότι είναι δολοφόνος»

Ειδικότερα, η συνήγορος των Μπούκουρα, Κασιδιάρη και Αλεξόπουλου, Βάσω Πανταζή ζήτησε μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Παν. Φύσσα, να εξετάσει τη Μάγδα Φύσσα καθώς απουσίαζε νωρίτερα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Παρά την αντίδραση της πολιτικής αγωγής, η πρόεδρος δέχθηκε το αίτημα και η Μάγδα Φύσσα επέστρεψε στο βήμα του μάρτυρα.

Μεταξύ των ερωτήσεων, η Βάσω Πανταζή ρώτησε αν εντολείς της έχουν συλλυπηθεί τη Μάγδα Φύσσα, κι αν θεωρεί ότι με τη στάση που έχει κρατήσει έδωσε αυτή τη δυνατότητα σε κάποιον να την συλλυπηθεί (!).

Συνήγορος: «Σας ζήτησε ο εντολέας μου, Ευ. Μπούκουρας, συγγνώμη κατά το πρωτόδικο δικαστήριο;

Μάρτυρας: «Σοβαρολογείτε τώρα; Με κατεβάσατε κάτω για να ρωτήσετε αν με συλλυπηθήκατε; Να σας θυμίσω ότι στη Βουλή έβαλε τα κλάματα και έλεγε για τα παιδιά του; Να πει στα παιδιά του ότι είναι δολοφόνος και να προσπαθήσει αν μπορέσει, να μην τα κάνει δολοφόνους. Τελείωσα, τελείωσα!»

Συνήγορος: «Έχω ερωτήσεις να κάνω τουλάχιστον, για τα πρακτικά, και ας απαντάει αρνητικά…»

Μάρτυρας: «Είμαι η μητέρα του και δεν θα απαντήσω σε γελοιότητες.»

Exit mobile version