«Ο Παύλος είχε όνειρο να φτιάξει κάτι για τους αστέγους» – Συγκλονίζει ο πατέρας Φύσσα
EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Παύλος είχε όνειρο να φτιάξει κάτι για τους αστέγους» – Συγκλονίζει ο πατέρας Φύσσα

SHARE THIS

«Θυμάμαι Eίχε κι ένα όνειρο σε ένα οικόπεδο στον Άγιο Διονύσιο, στο σταθμό, να φτιάξει κάτι για τους αστέγους» είπε ο πατέρας του.

Συγκλονίζει με την κατάθεσή του ο πατέρας του Παύλου που δολοφονήθηκε από φασίστες, ο Παναγιώτης Φύσσας που είχε σπεύσει στο σημείο που μαχαιρώθηκε θανάσιμα ο γιος του και τον είχε δει πεσμένο στην αγκαλιά της συντρόφου του που καθόταν στο πεζοδρόμιο.

Μετά την Μάγδα Φύσσα στο βήμα του μάρτυρα ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κλήθηκε να καταθέσει και ο πατέρας του μουσικού, Παναγιώτης Φύσσας.

Όπως δήλωσε και σήμερα στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο ο Παναγιώτης Φύσσας ο ίδιος κατάλαβε πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα όταν το ασθενοφόρο δεν έβαλε σειρήνα. Όπως είπε μεταξύ άλλων, όταν ρώτησε τους γιατρούς αν θα προλάβαιναν τον Παύλο ζωντανό αν το ασθενοφόρο είχε έρθει πιο γρήγορα, του απάντησαν αρνητικά διότι το χτύπημα ήταν επαγγελματικό.

Σε ερώτηση αν ο γιος του ο Παύλος είχε ακτιβιστική δράση, ο Παναγιώτης Φύσσας απάντησε: «Θυμάμαι ότι έλεγε, «καμιά κουβέρτα έχεις να δώσουμε στους αστέγους;». Είχε και ένα όνειρο σε ένα οικόπεδο στον Άγιο Διονύσιο, στο σταθμό, να φτιάξει κάτι για τους αστέγους».

Exit mobile version