Ο Καμπαγιάννης εκθέτει τα ψέματα Μητσοτάκη: «Καμία επισύνδεση στην ΧΑ»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Καμπαγιάννης εκθέτει τα ψέματα Μητσοτάκη: «Καμία επισύνδεση στην ΧΑ»

SHARE THIS

«Στην ποινική δίωξη της ΧΑ δεν υπήρξε "νόμιμη επισύνδεση" των τηλεφωνικών συνομιλιών των βουλευτών της αν και ελέγχονταν για σοβαρά κακουργήματα».

Από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για το σκάνδαλο υποκλοπών που έχει εκθέσει τη χώρα διεθνώς, αφότου αυτοθυματοποιήθηκε, λέγοντας πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα συνακροάσεων, δε ανέλαβε και πάλι καμία ευθύνη, ενώ ψευδώς -όπως αποδεικνύει η ανάρτηση του δικηγόρου Θανάση Καμπαγιάννη– είπε πως η Χρυσή Αυγή, εξαρθρώθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Όσα είπε:

«Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να προστατεύονται με αυξημένο φίλτρο προστασίας. Όμως, δεν πρέπει να διαχωρίζονται με ασπίδα την ιδιότητά τους μόνο να νιώθουν πως είναι στο απυρόβλητο. Αν πιστεύετε και συμφωνείται με την άποψη του κ. Βενιζέλου πως επί της αρχής κανείς βουλευτής δεν μπορεί να παρακολουθείται, να βγείτε κύριε Τσίπρα και να το πείτε ανοιχτά. Αλλά ας σκεφτούμε λίγο πώς εξαρθρώθηκε η Χρυσή Αυγή και τότε θα αντιληφθούμε όλοι τι ακριβώς εννοώ»

Αμέσως, ο γνωστός δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης που συνετέλεσε στο να καταδικαστεί η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, με ανάρτησή του στο Facebook εξέθεσε τα ψέματα του πρωθυπουργού, σημειώνοντας:

Το αληθές: Στην ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξε “νόμιμη επισύνδεση” των τηλεφωνικών συνομιλιών των βουλευτών της αν και ελέγχονταν για σοβαρά κακουργήματα. Το γνωρίζουμε αυτό από τη δικογραφία της υπόθεσης, στην οποία δεν περιέχεται καμία διάταξη ή σχετική απομαγνητοφώνηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Exit mobile version