Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απαντά στον Σάββα Πούμπουρα και γίνεται viral
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απαντά στον Σάββα Πούμπουρα και γίνεται viral

SHARE THIS

Ο τραγουδιστής απάντησε στον Σάββα Πούμπουρα έπειτα από το βίντεο του στο οποίο έμμεσα προτρέπει ανθρώπους να εργαστούν αμισθί παρά να «κάθονται σπίτι και να τα περιμένουν ουρανοκατέβατα».

Σφοδρές αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Σάββα Πούμπουρα σχετικά με τις… μεθόδους εύρεσης εργασίας, που μάλλον ενδείκνυνται μόνο για τα αφεντικά και σε καμία περίπτωση για τον κόσμο της εργασίας!

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ήταν ανάμεσα σε όσους απάντησαν στη δήλωση του παρουσιαστή που ξεσήκωσε «κύμα» αντιδράσεων ότι «Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία…», με μία ανάρτηση που έχει γίνει viral.

Με δήλωσή του στο Twitter, κάλεσε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του κυπριακού καναλιού στο οποίο εργάζεται ο Σάββας Πούμπουρας να αναθεωρήσει τη σύμβασή του και να τον επαναπροσλάβει αμισθί, «ως ζωντανό παράδειγμα προς τους νέους που εγκαλεί σήμερα».

Αναλυτικά, έγραψε:

«Αγαπητέ @AFrangos, μετά από το σημερινό βαρυσήμαντο εργασιακό Μανιφέστο του Καρλ…ε συγνώμη Σάββα Πούμπουρα, πιστεύω ότι το ΡΙΚ θα πρέπει να αναθεωρήσει τη σύμβασή του και να τον επαναπροσλάβει αμισθί. Θα ήταν το ζωντανό παράδειγμα προς τους νέους που εγκαλεί σήμερα #πουμπουρας».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της διοίκησης του καναλιού, απάντησε ότι δεν γνωρίζει σε τι αναφέρεται

«Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Σάββας Πούμπουρας.

Exit mobile version