Ο Πορτοσάλτε «βγάζει στη σέντρα» τον Πατούλη για να τη γλιτώσει το επιτελικό κράτος (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πορτοσάλτε «βγάζει στη σέντρα» τον Πατούλη για να τη γλιτώσει το επιτελικό κράτος (Video)

SHARE THIS

Κρίση ειλικρίνειας από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ή αγωνία να μην κατηγορηθεί το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών;

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, αιφνιδίασε πολλούς όταν σήμερα, πέμπτη ημέρα κατά την οποία χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα, κάρφωσε τον «γαλάζιο» Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Ο ίδιος μάλιστα, αναρωτήθηκε «εάν στη θέση του Πατούλη ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;», γεγονός που ομολογουμένως, ξάφνιασε πολλούς.

Ακόμη, σε μία άνευ προηγουμένου κρίση ειλικρίνειας, έκανε ειδική αναφορά στην ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υπεκοστολογημένες παραγγελίες rapid test από την Περιφέρεια Αττικής!

Ο γνωστός δημοσιογράφος που έβγαλε στη σέντρα τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη ίσως θέλησε με αυτόν τον τρόπο να μεταφέρει την αγανάκτηση εκατοντάδων πολιτών που τηλεφωνούν και στέλνουν μηνύματα στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, καθώς για πέμπτη ημέρα, 3.500 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Το πιο πιθανό ωστόσο είναι να επιδιώκει να θέσει εκτός κάδρου από την οργή των πολιτών τον πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε η αγανάκτηση των πολιτών να αγγίξει μόνο τον γαλάζιο περιφερειάρχη και όχι το πολυδιαφημισμένο επιτελικό κράτος.

 

Exit mobile version