Πορτοσάλτε: Δίνει στην κυβέρνηση «τελευταία ευκαιρία» να καταστείλει τους φοιτητές που διαδηλώνουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε: Δίνει στην κυβέρνηση «τελευταία ευκαιρία» να καταστείλει τους φοιτητές που διαδηλώνουν

SHARE THIS

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, με ανάρτησή του στο twitter ζητά εμμέσως να κατασταλούν οι αγωνιζόμενοι φοιτητές στο προγραμματισμένο για σήμερα πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, θυμίζοντας περισσότερο εκπρόσωπο των ψηφοφόρων του Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι δημοσιογράφο, με ανάρτησή του στο twitter ζητά εμμέσως από την κυβέρνηση να καταστείλει το σημερινό προγραμματισμένο συλλαλητήριο κατά του νόμου Κεραμέως.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, επικαλούμενος την οργή των ψηφοφόρων του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανακοίνωση του σκληρού lockdown στην Αττική, δίνει μία «τελευταία ευκαιρία» στην κυβέρνηση να διαλύσει το πλήθος των αγωνιζόμενων φοιτητών στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, στη 1 το μεσημέρι.

«Οργισμένοι υποστηρικτές ΝΔ-ψηφοφόροι Μητσοτάκη από τις ανακοινώσεις. Έχουν την άποψη ότι ΔΕΝ εφαρμόστηκαν αυστηρά τα μέτρα, ώστε να μην οδηγηθούμε στο έσχατο κλείσιμο. Την Τετάρτη 10/2 προγραμματίζεται ένα ακόμη συλλαλητήριο για τα ΑΕΙ. Δίνουν τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση..» γράφει με νόημα.

Η ανάρτησή του:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές, οι φοιτητές και οι εκπαιδευτικοί δεν κατεβαίνουν στους δρόμους για να βολτάρουν. Διαδηλώνουν ενάντια στο αυταρχικό, αντιεκπαιδευτικό και αντικοινωνικό νομοσχέδιο Κεραμέως, το οποίο η κυβέρνηση σκόπιμα κατέθεσε στη Βουλή εν μέσω πανδημίας.

Όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει συμμάχους στο όργιο καταστολής της απέναντι στην αγωνιζόμενη νεολαία.

Τις κινητοποιήσεις στηρίζει η ΑΔΕΔΥ καθώς και οι ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, που έχουν κηρύξει και τρίωρες στάσεις εργασίας. Απεργιακές κινητοποιήσεις γίνονται και από συλλόγους μελών ΔΕΠ.

Exit mobile version