«Ο Ζακ ίσως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών» λέει ο Καλλιακμάνης παρά τις τοξικολογικές! (Video)
EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Ζακ ίσως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών» λέει ο Καλλιακμάνης παρά τις τοξικολογικές! (Video)

SHARE THIS

Στην συσκότιση της αλήθειας για την δολοφονία του Ζακ φαίνεται να επενδύουν για ακόμη μία φορά ορισμένοι, ακόμη και μετά την προκλητική αθώωση των αστυνομικών

Συνεχίζονται τα χτυπήματα στον νεκρό Ζακ, καθώς λίγες ώρες μετά την προκλητική αθώωση των αστυνομικών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Γιώργος Καλλιακμάνης, παρά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ισχυρίστηκε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο 33χρονος ακτιβιστής «ίσως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών»!

Κι όμως, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου ήταν «καθαρές», ο Γιώργος Καλλιακμάνης επιμένει ότι ο ακτιβιστής μπορεί να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών τη μέρα που λιντσαρίστηκε μέχρι θανάτου.

«Όλοι θλιβόμαστε που χάθηκε ένας νέος άνθρωπος, ευτυχώς υπήρχαν βίντεο κι έδειξαν τι έγινε στο σημείο, ήταν ένας άνθρωπος ευάλωτος, ίσως επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιος έχει δικαίωμα αυτοδικίας», σχολίασε για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου ο πρόεδρος των αστυνομικών υπάλληλων νοτιοανατολικής Αττικής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Τι απάντησε στην καταγγελία της Μάγδα Φύσσα για βίαιη απώθηση στα δικαστήρια

Κληθείς να σχολιάσει την καταγγελία της Μάγδας Φύσσα για βίαιη απώθησή της από τα ΜΑΤ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης είπε: «Οι αστυνομικοί ήταν αυτοί που συνέλαβαν τους χρυσαυγίτες που σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα, εδώ γιατί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους;» και συμπλήρωσε πως «οι αστυνομικοί μέσα στο δικαστήριο βρίσκονται υπό τις οδηγίες της προέδρου του δικαστηρίου. Όταν εκείνη ζήτησε να απομακρυνθούν, τα ΜΑΤ μπήκαν να βγάλουν όσους έκαναν φασαρία» και συμπλήρωσε επικαλούμενος τα βίντεο πως «δεν βλέπω κάποια βίαιη απώθηση».

«Δεν μπορώ να μπω σε αντιπαράθεση με μία γυναίκα που έχασε το παιδί της», σημείωσε κληθείς να σχολιάσει την καταγγελία της Μάγδας Φύσσα για βίαιη απώθησή της από τους άνδρες των ΜΑΤ, καταλήγοντας πως «όταν ένας γονιός έχει χάσει το παιδί του, είναι δικαιολογημένο να παρεκτρέπεται».

Exit mobile version