Απειλές από τον Μαυροειδάκο στη Μάγδα Φύσσα: «Θα τα πούμε έξω»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απειλές από τον Μαυροειδάκο στη Μάγδα Φύσσα: «Θα τα πούμε έξω»

SHARE THIS

Αλληλέγγυοι φώναζαν ντροπή για την ετυμηγορία αθώωσης των αστυνομικών και άνδρες των ΜΑΤ τους έφραξαν την έξοδο με ασπίδες.

Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, δε μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης των τεσσάρων αστυνομικών, που βρίσκονταν μπροστά στο φονικό λιντσάρισμα του 33χρονου ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, έκρινε ένοχους τον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά παραυτουργία.

Όταν συγγενείς του θύματος, αλληλέγγυοι που βρέθηκαν στο δικαστήριο για να στηρίξουν την οικογένεια, αλλά και η Μάγδα Φύσσα επιχείρησαν να βγουν από την αίθουσα, ενώ φώναζαν ντροπή για την ετυμηγορία αθώωσης των αστυνομικών, άνδρες των ΜΑΤ τους έφραξαν την έξοδο με ασπίδες, ενώ υπήρξε έντονος διαπληκτισμός.

Ο γ.γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, φώναξε «ζήτω», όταν ακούστηκε η απόφαση, ενώ δε δίστασε να εξαπολύσει απειλές προς τη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα μουσικού λέγοντας: «Θα τα πούμε έξω».

Exit mobile version