Οι πολίτες απαντούν αποστομωτικά στον Πορτοσάλτε για το «μη παραγωγικές μονάδες των 500 ευρώ»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολίτες απαντούν αποστομωτικά στον Πορτοσάλτε για το «μη παραγωγικές μονάδες των 500 ευρώ»

SHARE THIS

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πολίτες εξοργίστηκαν με τον δημοσιογράφο και μέσω Twitter του απαντούν, άλλοι καυστικά, άλλοι οργισμένοι.

Για ακόμη μια φορά ο Άρης Πορτοσάλτε κατάφερε να γίνει αντικείμενο συζήτησης με τις απαράδεκτες κυνικές δηλώσεις του περί φτωχών και μη παραγωγικών μονάδων των 500 ευρώ, υπερασπιζόμενος ουσιαστικά τις πρόσφατες, τραγικές δηλώσεις του Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Δε δίστασε μάλιστα να πάει κι ένα… βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι που έχουν εισόδημα 500 ευρώ δεν αποτελούν παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας και δε χρειάζεται να… γκρινιάζουν για τις αυξήσεις των καυσίμων!

Πιο συγκεκριμένα, είπε τα εξής αδιανόητα «βενζίνη δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…

»Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πολίτες εξοργίστηκαν με τον δημοσιογράφο και μέσω Twitter του απαντούν, άλλοι με οργή, άλλοι με αγανάκτηση.

Μερικά από τα Tweets:

Exit mobile version