«Οργανωμένη σεξιστική επίθεση στην Ολλανδή δημοσιογράφο από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οργανωμένη σεξιστική επίθεση στην Ολλανδή δημοσιογράφο από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ»

SHARE THIS

«Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ επιχείρησαν να δυσφημίσουν τη δουλειά της, με αρκετά από αυτά να καταφεύγουν σε σεξιστικές αναφορές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διεθνής οργανισμός «The Coalition For Women in Journalism».

Όσο στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει ένα άτυπο «κυνήγι μαγισών» για την Ολλανδή δημοσιογράφο, που εξόργισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνέντευξη τύπου, επειδή… έκανε τη δουλειά της, στο εξωτερικό υπάρχουν συνεχείς σφοδρές αντιδράσεις κατά της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και μέρους των ελληνικών ΜΜΕ, όσον αφορά την αντιμετώπιση της Ingeborg Beugel.

Κόλαφος μάλιστα κατά της ελληνικής κυβέρνησης και των φιλοκυβερνητικών -όπως αναφέρεται- εγχώριων ΜΜΕ είναι η ανακοίνωσή του διεθνούς οργανισμού «The Coalition For Women in Journalism».

Η ανάρτηση στο Twitter:

«Η ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel που ζει στην Ελλάδα, στοχοποιήθηκε διαδικτυακά μετά την ερώτηση στον έλληνα πρωθυπουργό για τις βίαιες επαναπροωθήσεις προσφύγων. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ επιχείρησαν να δυσφημίσουν τη δουλειά της, με αρκετά από αυτά να καταφεύγουν σε σεξιστικές αναφορές. Το CFWIJ καταδικάζει αυτή τη προσπάθεια συκοφάντησης και απαιτεί απολογία».

Exit mobile version