Οργή Τσιόδρα για την απαξίωση της μελέτης του για τις ΜΕΘ από τη Μίνα Γκάγκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή Τσιόδρα για την απαξίωση της μελέτης του για τις ΜΕΘ από τη Μίνα Γκάγκα

SHARE THIS

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την αντισυναδελφική τοποθέτηση της Μίνας Γκάγκα.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα που προσπάθησε να υποβαθμίσει τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για τις ΜΕΘ, είναι ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Χθες, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του κορονοϊού, η Μίνα Γκάγκα επιχείρησε να απαξιώσει την εγκυρότητα της μελέτης για τη θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ που έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και ιδίως τον πρωθυπουργό.

Όπως είπε η Μίνα Γκάγκα: «Δεν θέλω να κάνω ένα σχόλιο για ένα επιστημονικό άρθρο που έχει αδυναμίες και στα δεδομένα του και στον τρόπο που εξηγούνται. Είναι σχετικά λίγα», είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας την ενόχληση του Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα με τη στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής», ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την αντισυναδελφική τοποθέτηση της Μίνας Γκάγκα καθώς η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας άδειασε στεγνά τη μελέτη.

«Τούτο δεν είναι καθόλου αμελητέο για έναν καθηγητή του διαμετρήματος Τσιόδρα ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα και όπως έμαθα, ο καθηγητής ενοχλήθηκε σφόδρα με την αντισυναδελφική τοποθέτηση της Γκάγκα», αναφέρει η εφημερίδα.

Exit mobile version