Όταν η Ομάδα Αλήθειας μαλώνει… με την αλήθεια: Επιτίθεται τώρα στη Νατάσσα Μποφίλιου 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν η Ομάδα Αλήθειας μαλώνει… με την αλήθεια: Επιτίθεται τώρα στη Νατάσσα Μποφίλιου 

SHARE THIS

Η Νατάσσα Μποφίλιου, έστειλε ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα, με αφορμή τη συμμετοχή της στη χθεσινή δυναμική αντιπολεμική συναυλία κι αυτό έχει ενοχλήσει αρκετά.

Η ξεκάθαρη και αμετάβατη θέση της ερμηνεύτριας Νατάσσας Μποφίλιου κατά των ιμπεριαλιστικών πολέμων και κατά της ανάμειξης της χώρας μας σε αυτούς, όπως φαίνεται συνεχίζει και ενοχλεί.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, πριν από μερικές ημέρες έστειλε ένα ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα, με αφορμή τη συμμετοχή της στη χθεσινή δυναμική αντιπολεμική συναυλία.

Ειδικότερα, με ανάρτησή της ξεκαθάρισε πως η θέση της είναι ολιστική κατά του πολέμου, ενώ τόνισε πως στέκεται στο πλευρό των λαών και των προσφύγων, που πάλι καλούνται να πληρώσουν το τίμημα για συμφέροντα των ισχυρών. «Είμαι με την αλληλεγγύη», υποστήριξε.

Σχεδόν αμέσως ξεκίνησε επίθεση στο πρόσωπό της για την τοποθέτησή της αυτή, με αρκετά προκλητικούς χαρακτηρισμούς, σεξιστικές εκφράσεις και μειωτικές δηλώσεις για την καλλιτεχνική της υπόσταση.

Όπως φαίνεται ακόμη και μία ημέρα μετά τη συναυλία και αφότου το όνομά της έγινε σύνθημα στα στόματα των παρευρισκομένων, η θέση «κατά του πολέμου» συνεχίζει να ενοχλεί. Με προβοκατόρικη και προκλητική ανάρτησή της η Ομάδα Αλήθειας, της ΝΔ, επιτίθεται εκ νέου στη Νατάσσα Μποφίλιου. Προσπαθεί να τη συκοφαντήσει, χρεώνοντάς της ουσιαστικά πως  με τη στάση της δεν καταδικάζει τη ρωσική εισβολή, γράφοντας με μεγάλα γράμματα «Η Μποφίλιου τραγούδησε κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ» ενώ με πολύ μικρή γραμματοσειρά «Και της Ρωσίας»

Κάτι τέτοιο όμως φανερά δεν ισχύει σύμφωνα με την ανάρτησή της.

Αναλυτικά όσα είχε πει η ερμηνεύτρια

«Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα.
Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία.

Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη.

Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας.»

Δεκάδες χρήστες του Twitter έσπευσαν να απαντήσουν στην «Ομάδα Αλήθειας»:

Exit mobile version