«Όταν κλώτσησαν μία γάτα έγινε θέμα, εμάς μας σκοτώνουν τα παιδιά και δεν γίνεται τίποτα»
SCREENSHOT / ERT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Όταν κλώτσησαν μία γάτα έγινε θέμα, εμάς μας σκοτώνουν τα παιδιά και δεν γίνεται τίποτα»

SHARE THIS

«Ο άλλος κλώτσησε το γατί και το κάνανε θέμα μεγάλο. Εμάς, που μας σκοτώνουν τα παιδιά μας, δεν είναι θέμα;» δήλωσε συγγενής του 16χρονου.

Την οργή τους εκφράζουν οι συγγενείς του 16χρονου που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από τα πυρά που δέχθηκε από αστυνομικούς κατά την διάρκεια καταδίωξης, αφού είχε διαφύγει από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει.

«Κρέμεται η ζωή του από μία κλωστή, είναι ετοιμοθάνατο. Το παιδί μέχρι τις 02:30 ήταν με τους φίλους του… Κι αν δεν πλήρωσε τι έγινε; Πρέπει να το σκοτώσεις; Γίνεται έτσι; Πάρε του τον αριθμό, κάνε του καταγγελία, βάλε Εισαγγελέα. Έκανε ένα λάθος όχι να τον σκοτώσουμε. Απαράδεκτο αυτό που έκαναν. Μόνο στους τσιγγάνους γίνεται αυτό. Ο άλλος κλώτσησε το γατί και το κάνανε θέμα μεγάλο. Εμάς, που μας σκοτώνουν τα παιδιά μας, δεν είναι θέμα;».

Ο ανήλικος, ο οποίος είναι και πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, δίνει μάχη για την ζωή του,  έπειτα από επέμβαση στο «Ιπποκράτειο», όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι.

Exit mobile version