«Όχι Άλλη Γυναικοκτονία» – Κάλεσμα σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Όχι Άλλη Γυναικοκτονία» – Κάλεσμα σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή

SHARE THIS

Η συγκέντρωση είχε διοργανωθεί με αφορμή την άγρια γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, γι' αυτό και δεν περιλαμβάνει την 55χρονη που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην Πλατεία Συντάγματος με κεντρικό σύνθημα «Όχι Άλλη Γυναικοκτονία».

Η συγκέντρωση είχε διοργανωθεί με αφορμή την άγρια γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, γι’ αυτό και δεν περιλαμβάνει την 55χρονη που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης.

Αυτό μάλιστα αποδεικνύει τη σήψη της κοινωνίας μας, προτού προλάβουμε να διαδηλώσουμε και να ζητήσουμε δικαίωση για την 29χρονη Τζεβριέ, ήδη θρηνούμε μία ακόμη γυναίκα, που έφυγε από τα ψυχρά χέρια της πατριαρχίας και του εν διαστάσει συζύγου της.

«Λοιδωρήθηκα, σφαγιάστηκα, ξυλοκοπήθηκα, πυροβολήθηκα, θανατώθηκα, Αλλά είμαι ΕΔΩ!. Σκέπη των παιδιών και των αγαπημένων που άφησα πίσω μου. Σκιά ανάμεσα σε ορατούς και αόρατους δολοφόνους. Ανασαίνω κραυγάζοντας. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ», τονίζεται μεταξύ άλλων στο κάλεσμα.

Exit mobile version